Durasite is een jong en dynamisch bedrijf uit Twente. U weet wel, de nuchtere Tukker. We zijn gespecialiseerd in het hosten van websites en webshops. Wij zijn in de hostingmarkt niet de grootste, dat willen we ook niet. Met ons servicegerichte aanpak zijn we wel een van de beste support organisaties. Doordat we kleiner zijn, besteden we meer aandacht aan de individuele klant. Wij staan voor eenvoud, duidelijkheid en de beste service. Onze all-in pakketten hebben een gunstige prijs, niet voor nu, maar voor altijd. Bij ons zijn er geen addertjes onder het gras of onverwachte kosten. De prijzen die u op de website ziet, dat is all-in. Voor referenties kunt u altijd contact met ons opnemen, wij vertellen u graag welke klanten in uw segment door ons worden voorzien van webhosting.

1000+ Domeinnamen Geregistreerd

1000+ Websites gehost

1000+ Tevreden klanten

Waar zijn we sterk in:

site-img33

 

Wij houden uw website dag en nacht aan het werk.

Door middel van hypermoderne technologie zijn wij in staan, problemen te herkennen en te voorkomen, vaak voordat u het in de gaten heeft. Wij monitoren 24 uur per dag onze hostingomgeving. Onze technici lossen problemen snel en adequaat op. Ze zijn s’nachts aan het werk, zodat u het niet merkt. Fijn voor u, hierdoor slaapt u een stuk lekkerder.

 

Makkelijke webhosting!

Bij Durasite is alles geautomatiseerd, vanaf het betaalproces tot aan de initiele installatie van uw website. Er komt geen mens meer aan te pas, zo hoort het ook. Het heet niet voor niets automatisering. Zo hebben we meer tijd om ons te verdiepen in de klant, de laatste nieuwtjes uit de branche in de gaten te houden en vooral onze omgeving sneller en beter te maken.